Asparges med bacon

Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at spise asparges med bacon, der enten er blevet grillet, stegt på panden eller bagt i ovnen – så er du i den grad gået glip af noget! For hvis der er to ingredienser der går godt sammen, så må det siges at være de to – en gudespise uden lige.

 

Let at lave & lækkert at spise

Disse asparges omkring gør sig perfekt som forret eller tilbehør til sommermaden. Det er super nemt at lave og er stort set altid en garanteret succes til et middagsselskab. Brug gerne friske grønne asparges og en god bacon, eller erstat eventuelt baconsvøb med parmaskinke.

Læs med i opskriften herunder hvor vi fortæller præcis hvordan du tilbereder de lækre grønne asparges. Jeg har valgt at bruge et stykke bacon til en asparges, men du kan også sagtens lave en større portion med f.eks. 3 asparges til et stykke bacon, så det dermed bliver små delikate pakker. Helt perfekt er det, hvis du kan smide dine asparges på grillen om sommeren, men det kan også sagtens laves på panden eller i ovnen.

 

Spis det sammen med

Denne opskrift kan du servere sammen med en frisk laks eller en god bøf, og så gør det sig generelt rigtig godt i kombination med grillmad. God fornøjelse!

 

Asparges med bacon
Lynhurtig og lækker opskrift på asparges med bacon
Forfatter:
Portioner: 2
Forberedelsestid: 
Kogetid: 
Total tid: 
Ingredienser
  • 1 bundt asparges
  • 1 pakke bacon
  • 1 citron
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at skylle dine grønne asparges
  2. Begynd at vikle bacon omkring hver enkel asparges og placer de færdige asparges på en tallerken
  3. Drys peber (evt. lidt salt) over alle de færdige grønne asparges
  4. Hæld olivenolie på en pande og steg den enkelte asparges i ca. 3-5 minutter
  5. Pres lidt frisk citronsaft over de færdigstegte asparges og server dem efterfølgende
 

No Responses to “Asparges med bacon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Show Buttons
Hide Buttons