Bananpandekager

Det er ganske sjældent jeg laver klassiske pandekager, ofte fordi jeg synes det er en tidskrævende proces. Men når lysten til pandekager af og til melder sig, så synes jeg de små tykke bananpandekager er et oplagt valg.

 

Hurtige & mættende bananpandekager

Bananpandekager er glimrende at spise til morgenmad eller som mellemmåltid. De er hurtige og nemme at lave, tilpas luftige og lækre, og så mætter de i øvrigt ganske godt. For en sundere og endnu mere mættende udgave, kan man naturligvis bruge f.eks. fuldkornsmel i stedet for almindelig hvedemel.

bananpandekager

Denne opskrift på bananpandekager giver ca. 8-10 i alt, og de er altså vældig simple og hurtige at bikse sammen. Opskriften fandt jeg hos CuteCarbs, og den kan varmt anbefales! 🙂

Bananpandekager
Hurtige, lækre og luftige bananpandekager
Forfatter:
Portioner: 8
Forberedelsestid: 
Kogetid: 
Total tid: 
Ingredienser
  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 1 strøget tsk. vaniljesukker
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 dl mel
  • ½ tsk. salt
Instruktioner
  1. Mos bananer med en gaffel
  2. Kom æg ned til bananerne og bland det
  3. Blandt de tørre ingredienser i blandingen
  4. Kom en klat dej på panden og steg din bananpandekage i olie ved middelhøj varme
 

No Responses to “Bananpandekager”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons