Tarteletter med kylling og asparges
 
Forberedelsestid
Kogetid
Total tid
 
Tarteletter med kylling og asparges
Forfatter:
Portioner: 10-15 stk.
Ingredienser
  • 1 kylling 1200 gr.
  • 1 glas hvide aspargessnitter
  • 1 terning hønsekødsbouillon
  • 2 tsk. salt
  • peber
  • 2 dcl. piskefløde
  • 2 tsk. sukker
  • 100 gr. OMA stegemargarine
  • 5 spk. hvedemel
Instruktioner
  1. Kylling:
  2. Kylling renses for indvolde og skylles grundigt
  3. Kylling, boullionterning, salt og peber koges i vand i ca. 1 time (kylling skal være ca. ¾ dækket)
  4. kylling parteres og findeles. Skind og ben kasseres, suppen skal bruges senere !
  5. Tarteletfyld:
  6. Stegemargarine smeltes i en gryde
  7. Mel tilsættes og piskes grundigt
  8. Suppe fra den kogte kylling hældes i gryde - omrøres kraftigt med piskeris
  9. piskefløde hældes i gryde under stadig omrøring
  10. lagen fra aspargesglas/dåse hældes i gryde
  11. Blandingen koges kortvarigt
  12. Kyllingestykker og asparges hældes i gryden
  13. Blandingen koges kortvarigt.
  14. Hvis blandingen er for tyk tilsættes mere vand
  15. Smag til med salt, peber og sukker
  16. Tarteletter opvarmes i ovnen
  17. Tarteletfyld hældes i varme tarteletter
  18. Pynt med tomat og persille
  19. Tarteletter serveres med det samme
Recipe by BordTil2 at http://bordtil2.dk/tarteletter-med-kylling-og-asparges/