Pølsehorn opskrift

Pølsehorn er en af de store favoritter når det kommer til hurtige og nemme opskrifter – perfekt til en travl hverdag, til madpakken, natmad, festlige lejligheder som Halloween eller hvis børnene skal have en lille snack inden aftensmaden. Der findes et hav af pølsehorn opskrifter, og det kan mildest talt være svært at vurdere hvilke opskrifter der er de bedste.

Den bedste pølsehorn opskrift jeg har stiftet bekendtskab med indtil videre, er fundet hos Maduniverset, og den er lynhurtig at lave (bagetid på 15 min og tilberedning ca. 30-40 min). Derudover er de tilpas luftige, bløde og i det hele taget super lækre, så jeg vil varmt anbefale dem. Synes du det lyder det godt? Så læs med herunder!

 

Pølsehorn opskrift
Hurtige, nemme og lækre pølsehorn
Forfatter:
Portioner: 16
Forberedelsestid: 
Kogetid: 
Total tid: 
Ingredienser
  • 50 g gær
  • 2 en halv dl lunkent vand
  • 1 dl olie
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • ca. 450 g hvedemel
  • 1 æg til pensling
  • 8 pølser
Instruktioner
  1. Opløs gær i det lunkne vand
  2. Kom sukker, salt og olie i
  3. Hæld mel i til sidst og ælt dejen igennem
  4. Lad dejen hæve 15 min
  5. Form dejen til pølsehorn og lad dem hæve i 15 min
  6. Pensl pølsehornene med æg
  7. Bag i ca. 15 minutter ved 200 grader
 

Juster pølsehorn opskriften til dine ønsker

I denne opskrift på pølsehorn bruges der udelukkende hvedemel, og her kan du for en sundere og mere grov pølsehorn opskrift, erstatte hvedemel med andre grovere typer af mel som f.eks. grahamsmel. Du kan også overveje at komme gulerødder i for en sødere dej. Du kan ligeledes skifte mellem røde og brune pølser eller kyllingepølser, drysse pølsehornene med sesam eller f.eks. chili flager. Du kan også overveje at komme ketchup ind i pølsehornene før du bager dem – mulighederne er uendelige!

Du kan sagtens fryse pølsehornene ned hvis der er nogle tilovers. De bliver hverken kedelige eller tørre af det og er perfekte til madpakker eller snacks. Tag dem ud af fryseren om morgenen og de vil være klar og optøet når de skal spises omkring middagstid. God fornøjelse!

 

No Responses to “Pølsehorn opskrift”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Show Buttons
Hide Buttons