Spaghetti Carbonara

Spaghetti carbonara er en klassiker, som også ind imellem bliver lavet i det sydsjællandske køkken. Simpelt og godt! Den lækre carbonara sauce kan laves i et utal af variationer, med æg eller uden æg, med fløde eller uden fløde, men i min verden er den rigtige version med både æg og fløde!

Vi serverede carbonaraen med spaghetti af frisk pasta varianten og med et drys friskrevet parmesan over. Selv holder jeg af at servere en relativ fed pastaret på en sprød bund af salat og med lidt frisk tilbehør, her i form af lækre tomater.

Spaghetti Carbonara
Lækker, nem og cremet spaghetti carbonara til 2 personer
Forfatter:
Ingredienser
  • 125 gram bacon i tern (vælg så vidt muligt en god kvalitet)
  • 2,5 dl. fløde (piske eller madlavningsfløde, det er op til dig)
  • 1 pisket æg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 pakke frisk pasta spaghetti
  • Friskrevet parmesanost
  • Peber
Instruktioner
  1. Sæt vand til spaghettien i kog
  2. Svits bacon og hvidløg i en pande og hæld evt. overskydende fedt fra
  3. Hæld fløden ved og lad retten simre
  4. Hæld spaghetti i det kogende vand
  5. Når spaghettien er næsten færdig hældes det piskede æg ned i flødemassen og der røres godt rundt.
  6. Hæld vandet fra spaghettien og tilsæt den kogte spaghetti til fløde og æggemassen.
  7. Bland godt og server med friskrevet parmesanost og frisk kværnet peber med det samme.
 

Spaghetti Carbonara opskrift

No Responses to “Spaghetti Carbonara”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Show Buttons
Hide Buttons